KONTAKT OSS

Velkommen til å ta kontakt for spørsmål eller påmeldinger til kurs. 

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

8171959650_830a389f46_o.jpg

Vad vi delar

Vad vi delar

YOGAKLASSER, WORKSHOPS AND KURSER


VÅR BAKGRUND
Vi har vår bakgrund först och främst i hatha yoga, den klassiska åttadelade ashtanga yogan. I det fysiska yogautövandet är vinyasa-metoden avgörande i våra klasser, där andning och rörelse är kopplade ihop. Vi delar från vår erfarenhet och lägger till delar av yogafilosofin och insikter från hjärtat i klasserna.

20526007_1409751615781125_341554519216068341_n.jpg

ASHTANGA VINYASA YOGA
De dynamiska yogaklasserna har basen i den första serien från ashtanga vinyasa yoga, med fokus på trishtana; energilås, andningsteknik och fokuspunkt. Vi delar denna sekvens som vi har lärt oss av att praktisk erfarenhet, och genom ledning från lärare/studenter i linja etter yogi og healer Krishnamacharia. 

Denna sekvens av yogapositioner kallas yogaterapi och syftar till balans på olika nivåer. Med ett klokt, intelligent och försiktigt tillvägagångssätt och stadigt utövande över tid finner vi att detta är ett effektivt yogaverktyg och en helhetlig grund i yogan. Denna vinyasa-praxis kan också vara ett verktyg för livslångt utövande och för hälsa och balans på olika nivåer. Denna metod inkluderar också den åttadelade yogavägen som beskrivs i Patanjali's Yoga Sutras, med de olika Yamas och Niyamas som är en grundläggande del av utövandet.

ANNAN HATHA YOGA, SAMA YOGA & RESTORATIVE YOGA
Vi erbjuder också yogaklasser där vi tillåter intuitiva sekvenser med klassiska yogapositioner, andningstekniker, enkla pranayamas, i kombination med meditation, djup avslappning och yoga nidra.
Sama yoga är en mjuk, flödande och energigivande form av Hatha yoga med inslag av QiGong, och de restorative yogaklasserna har tyngdpunkten på återhämtning, avslappning och vilande positioner med inspiration från Yinyogan.

YOGA KURSER
Våra yogakurser är för både nybörjare och för dem som har praktiserat yoga ett tag. Vi erbjuder yoga för både unga och äldre, och gör vårt bästa för att skapa variationer på grund av olika behov och förutsättningar, så att yogapraxisen blir ett verktyg för terapi såväl som för stillhet och ro i sinne & hjärta.

YOGA I SKOLAN - för LÄRARE & BARN
Vi arbetar för närvarande med en kurs i yogainspirerade metoder med mindfulness, avkoppling och andningstekniker för lärare i skolan. Dessa kurser och workshops är avsedda för skollärare, för att frigöra stress samt som ett verktyg för att skapa balans och hälsa, och för att bli trygg på att dela enkla metoder i klassrummet med eleverna och barnen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_77a6.jpg

PRIVATA KLASSER
Dessa klasser är för en person eller för små grupper. I privata klasser är möjligheten att stödja dig i din egen praxis bättre än i en grupp. Traditionellt var yoga utlärt en-till-en och med särskild omsorg för varje individ. I en privat klass kan vi arbeta på specifika praktiska yogametoder, diskutera dina individuella behov och skapa personliga yogaprogram för ditt egna utövande.

WORKSHOPS, RETREAT OCH FÖRDJUPNINGSKURSER
Vi har hållit i helg- och veckolånga workshops sedan 2014. I dessa workshops har vi täckt in yogapositioner (asanas), enklare pranayamas, meditation och avslappning, livsstil och filosofi.
Grunden för våra workshops är den klassiska åttadelade yogan som beskrivs i Yoga Sutras. Dessa workshops är lämpliga för både nybörjare samt de som har utövat yoga ett tag.

 

Yoga är en livslång praxis och studie och vi delar med oss av vår erfarenhet hittills, och är alltid öppna för nya upptäckter och insikter;
först och främst genom vårt egna utövande och erfarenhet, samt genom studier och lärande från mer erfarna lärare.
Vi hoppas att kunna dela yogan på ett sätt som inspirerar till att själv vilja utöva och lära dig, samt att dela med oss av praktiska metoder som du kan använda i din vardag.