KONTAKT OSS

Velkommen til å ta kontakt for spørsmål eller påmeldinger til kurs. 

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

shutterstock_582300589.jpg

BEHANDLINGAR SV

Terapeutiska behandlingar

Vi erbjuder flera olika terapeutiska behandlingar som alla bidrar till djup avslappning, vila och återhämtning. Dessa metoder och behandlingar kan öppna upp kroppens egna förmågor till självreglering, balansering och läkning... att hitta tillbaka till Hälsa.

BIODYNAMISK KRANIOSAKRAL TERAPI

Denna behandlingsform handlar om att med lätt och varsam beröring främja kroppens egen självläkningsförmåga.
Den biodynamiska behandlingen kännetecknas av lätt tryck och trygg beröring, att under full närvaro lyssna in och hjälpa till att reglera kroppens energi & vätskeflöden. Speciellt fokus har ryggmärgsvätskans pulsering, som påverkar allt ifrån skelett, muskler och vävnader till inre organ och nerver. Balansering av just nervsystemet leder ofta till ett tillstånd av djup avslappning och stillhet, där man tillåter kroppens & psykets helande processer att få större utrymme.

Problem som kan behandlas med KranioSakral behandling är till exempel: 
Huvudvärk, rygg och nackbesvär, ledvärk, stressrelaterade besvär, utbrändhet, sömnproblem, magbesvär, nedstämdhet, oro & ångest.
Kraniosakrala behandlingar kan medföra balansering på såväl fysisk nivå, som emotionellt, mentalt och på mer subtila nivåer.
Och den kan med fördel användas i hälsoförebyggande syfte.

Under behandlingen ligger du fullt påklädd på en massagebänk, gärna i mjuka behagliga kläder.
Jag erbjuder fram till Maj 2018 dessa behandlingar på Ecocaféet i Östersund, och priset för den första behandlingen är 800kr, där vi grundligt går igenom bakgrunden till din hälsa. Följande behandlingar kostar 700kr och varar ungefär 70min inklusive kortare samtal.
Bokningar kan göras via Ecocaféets bokningssida eller via formuläret nedan.


YOGA HEALING MASSAGE

Yoga healing massage arbetar på ett intuitivt sätt med de samma energibanorna i kroppen som yogapositionerna (asanas) är fokuserad kring. Skillnaden är du under denna behandling ligger på en behaglig massagebänk och får ta emot lätt beröring och massage med huvudfokus på kroppens energibanor; främst i fötter, ben, rygg, armar & händer, som stimularas genom lätt tryck och akupressur genom behandlingen. Man kan uppleva att denna behandling löser upp blockeringar och spänningar i bland annat axlar, nacke och rygg, och kan ger också en upplevelse av djup vila och avslappning. Element från Kraniosakral terapi och energimedicin är en uppskattad del av den avslutande sekvensen, som fördjupar återhämtningen.

En Yoga healing massage varar mellan 60 till 75 min, och genomförs på massagebänk iklädd mjuka behagliga kläder.

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor om denna behandling, eller om du vill boka en session.
 


VATTENMASSAGE - WATSU

Watsu är förkortning av "Water Shihatsu" och är en slags flytande massage som sker i varmt kroppstempererat vatten. Terapeuten håller, masserar och stretchar klienten och skapar dynamiskt flöden i vattnet, vilket leder till djup avslappning och ökat välbefinnande. Det är en underbart avstressande och mjuk behandling med fullt fokus och närvaro, där du ligger flytande på rygg med hjälp av flytdynor runt benen.

Fördelar med behandlingen är t.ex. förbättrad sömn & matsmältning, starkare immunförsvar, ökad rörlighet, minskad smärta och oro. Watsu används även i rehabiliteringssyfte med förbättring för personer med tex artros, fibromyalgi, rygg- och ledbesvär, begränsad rörlighet och kronisk smärta. Känslan av att sväva och flöda fritt är svårt att beskriva med ord, och är dessutom ångestdämpande. Alla kan verkligen njuta av denna varma vattenmassage oavsett hälsotillstånd.

För närvarande är jag på utkik efter en lämplig varm pool att kunna ge denna flödande behandling i, det optimala är en temperatur mellan 33-35 grader och ett djup mellan 1,2-1,5 meter. Så jag mottager mer än gärna tips om lämpliga bassänger kring Östersund/Åre som jag kan ge vattenmassage i.
/ Frank