KONTAKT OSS

Velkommen til å ta kontakt for spørsmål eller påmeldinger til kurs. 

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

JMN-160912-DSC02456-.jpg

RETREATS SV

Yoga & Fjäll Retreats 2018

I de mäktiga omgivningarna av vattenfall, berg och glaciärer samlas vi varje sommar för retreater i naturen. Vi ägnar oss åt yoga och provar på olika övningar för mindfulness, meditation och avslappning, tar del av fjällvärlden runt om och unnar oss hälsosam vegetarisk mat. Dessa helger är avsedda till att vara en lugn plats och komma ifrån vardagen, ett utrymme för att hitta tillbaka till sig själv, och spendera tid i en informell atmosfär tillsammans med andra, eller ensam om du föredrar det. På eftermiddagen är bastun på och du kan uppleva det uppfriskande glaciärvattnet, och vi samlas runt brasan med musik, mat och samtal på kvällarna.

I var och en av dessa helg-retreat finns ett begränsat antal platser, något som gör det både personligt och flexibelt för att kunna möta allas behov, både individuellt och vad gruppen behöver under helgen.

Varmt välkomna att bli med oss för att dela, inspirera och finna ro!
Presentation av våra olika Yoga & Fjäll Retreats för sommarsäsongen 2018 följer nedan.
 


Yoga Retreat för Kvinnor

18 - 21 Maj 2018

35064902323_ccd6b0d6aa_o.jpg


Välkommen till vårt yoga retreat för kvinnor!
Under denna retreat kommer vi att stödja dig för att ansluta till din inre kvinnliga visdom och återkoppla till kroppens naturliga rytmer oavsett vilket stadium i livet du befinner dig i. Vi tar god tid att hitta tillbaka till våra hjärtan, träna yoga, vila och vårda oss i en fantastisk naturskön miljö. Vi kommer att dela med oss av våra insikter av våra tillsammans 30 års erfarenhet av Yoga, hur du närmar dig din träning på ett sätt som ger dig energi, är närande och som erkänner dina behov som kvinna. Tillsammans skapar vi ett tryggt och heligt utrymme där vi kommer att trivas och bli inspirerade av vår kollektiva kvinnliga energi, omgiven av andra nyfikna, likasinnade kvinnor. Vi sätter på bastun på eftermiddagen med eteriska oljor och du får möjlighet till uppfriskande isbad. Läs mer om denna reträtt här
 


Yoga & Kajak Retreat

26 - 29 Juli 2018

 From our Yoga & Kayak gathering 2017 together with Bulder & Brak Adventures

Vid denna sommar-retreat går vi samman med Bulder & Brak Opplevingar och skapar en långhelg med yoga och kajak paddling. Under detta retreat har du möjlighet att tillbringa mycket tid ute i friska luften; antingen på vandringar i bergen vid glaciären eller paddlande på den natursköna sjön Oldenvattnet i kajak. Vi möts varje morgon och kväll för yoga, avkoppling, musik och delning. På eftermiddagen är bastun varm och du kan njuta av uppfriskande isbad i floden utanför bastun. Vi serverar hälsosam närande mat till brunch och middag. Läs mer om vår Yoga & Kajak-samling genom att klicka nedan.
 


Yoga & Fjällvandring

 15 - 19 Augusti 2018

 Photo: Jean- Remi Lafleur

Photo: Jean- Remi Lafleur

Vi samlas i mitten av Augusti för ett 4 dagars retreat med yoga och bergsvandring! Vid detta retreat kommer vi att ha gott om tid ute i naturen, att vandra i bergen som omger oss och att dela stunder av stillhet, meditation och olika yoga övningar tillsammans i naturen. Vi börjar varje dag med meditation och yoga asanas med fokus på andning. En av dagarna ägnar vi oss åt en gemensam guidad vandring till ett av de närliggande mäktiga bergen. I våra eftermiddags- och kvällsklasser delar vi övningar som yoga nidra, enkla pranayamas och meditation och några kvällar musik runt bålet!
Vår avsikt för denna långhelg är att skapa ett härligt utrymme att vila i naturen, att lära oss metoder för kropp, sinne & själ som hjälper oss att skapa sinnesfrid samt djupare mottaglighet för att öppna upp sig mot naturen och människorna runtom oss. Under retreatet serverar vi hälsosam mat, juice, och bastun kommer att vara på varje eftermiddag. Läs mer om denna reträtt här:


"The inner end of Oldedalen is where I grew up. It is a small place, and very early on it became important point for me to fly out, experience a lot more, to travel around the world, to live in different cities, lands and cultures. But this special little corner of the world has always represented for me a nest to fly back to, a soothing space; to rest, to be in the silence of nature and charge the batteries. When I got older and lived in the city it became even more important and necessary for me to spend time here.
The simplicity as well as powerful nature here has been my medicine as well as inspiration my whole life. 

This is also what I and we want to share with you who come here; To allow yourself to take time off, to go out of the maybe stressful pace for some time, and to rest, rejuvenate and allow longer or shorter time to be in nature and re-connect. To practice and learn some of the yogic practices that has been a blessing for us on the path, to nourish, get inspired and explore your own true nature as well as nature around us.
Nature rules both the natural laws, our approach to spirituality, as well as how we relate here;
You´ll not find much "stash", but we´ll practice yoga and the like, share meals, explore and live among the trees, mountains, glaciers, rivers and each other. From there we can have fun, as well as dive deep if we want! 

A warm welcome to everyone who feels inspired by this place and what we share."

- Johanne Melkevoll - 

Yoga & Fjäll Galleriet 2013-2017


Att komma till Melkevoll Bretun i Oldedalen var så vackert att det tog andan ur mig!
Yogapraxis och klättring i sådana omgivningar och med de mest proffesionella och inspirerande instruktörerna gjorde att jag reste hem med förnyad energi och en skatt av minnen i bagaget. Till Anders, Johanne och Frank: TACK!
— Solgunn Tilseth Breivik (Yoga & Klättring Aug 2017)
Att vara på retreat på Melkevoll Bretun i Oldedalen är som att dyka djupt in i en annan värld.
Johanne syr samman helger med spännande teman och med kunskapsrika lärare. Frank bidrog med fantastisk god mat, och allt detta får man serverat i den fantastiska omgivningen som är runt Melkevoll Bretun. Där är en väldigt speciell stämning, och en kväll i grottan med god mat, bål och goda samtal borde alla få uppleva.
Ett retreat i Oldedalen sätter spår och ändrar en som människa, och jag rekommenderar det starkt!
— Gunn Bente Skåden (Yoga & Klättring 2015, Yoga & Astrologi 2016)